Deze proeverij is inmiddels geweest. Je kunt dus niet meer meedoen. Verzamel je vrienden, buren, collega’s of familie en vraag zelf een online proeverij aan!

Omdat je zelf niet naar de bierproeverij mag komen, komen wij wel met onze bierproeverij bij jou thuis! Door Corona mag niemand meer ’t huis uit en daar hebben wij iets op bedacht. De Online bierproeverij! Meld je aan zodat je op vrijdag 12 maart vanaf 20:00 mee kunt doen met onze bierproeverij.

Hoe dan?

Wat krijg je?

Heel eenvoudig. Je meldt je aan en wij sturen een bierpakket op naar jouw adres. Voor aanvang krijg je een e-mail met daarin een link naar een Youtube livestream waarop wij een presentatie geven over een aantal geweldige bieren. Zo heb je toch nog wat vertier in de huiskamer!

Je krijgt van ons de volgende zaken:
– Vijf bieren
– Verschillende hapjes
– Een livestream
– Een heuze ervaringen in het landschap van (speciaalbier en het brouwen ervan
– Interactieve opdrachten die moet uitvoeren tijdens de proeverij
– Sterke verhalen
– Een Livechat vol gezelligheid met medeproevers

Wat kost dat?

Verzenden of ophalen

€30,- (2 personen), exclusief verzending.

Je krijgt dan 5 bieren en een live proeverij via Youtube voor de periode van 2,5 uur. Door de 5 bieren te delen en een half flesje per persoon uit te schenken kun je de proeverij met 2 personen volgen!*

*Uit ervaring is gebleken dat vrouwen onze bierproeverijen ook waarderen!

Wanneer je de bieren in Hardenberg komt ophalen betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om het pakket op te halen dan verzenden we het pakket, hiervoor wordt € 6,- verzendkosten gerekend.

Inschrijving gesloten