Een online proeverij, kan dat?

Deze leuke, interactieve en gezellig proeverij die ongeveer 2,5 uur duurt is het fantastische vermaak, vanuit je eigen woonkamer!

5 bieren & hapjes

Lekker

Met behulp van 5 fantastisch geselecteerde bieren vertellen we je een compleet verhaal waarin we in gaan op brouwen, smaak maar ook op geschiedenis! Natuurlijk met bijpassende hapjes.

Veilig & gezellig

interactief

Tijdens de proeverij kan er volop gechat, gelachen en gevraagd worden, net zoals in het echt. Alles in de proeverij is live en zoeken de interactie met jullie op!

Leerzaam & leuk

brouwproces

Door in te gaan op het brouwproces, smaken, leuke feiten en fabels is het een leerzame maar vooral leuke proeverij. We vertellen vanuit onze eigen ervaringen als proevers en brouwers!

Praktische informatie

Wat kost dat?

De kosten voor deze online proeverij zijn vanaf 30 euro per pakket, goed voor 2 personen. Hiervoor krijg je dus 5 bieren, hapjes en een volledige online proeverij!

Hoe lang duurt het?

De proeverij duurt ongeveer 2,5 uur. We beginnen op een avond rond 20:00 en eindigen dan rond 22:30. Het kan zijn dat het iets uitloopt, afhankelijk van de vragen!

Wat heb ik nodig?

Je kunt hiervoor lekker thuisblijven, wel zo handig als je gaat proeven. Je hebt een scherm nodig waar je YouTube op kunt kijken, een proefglas en nog wat attributen voor wat testjes die iedereen in huis heeft!

Het bestelproces?

Er zijn twee opties: afhalen in Hardenberg of thuis laten versturen, dit brengt wel extra kosten met zich mee.

Een korte impressie!

Lijkt je een online proeverij wat? Neem contact op!