Op deze pagina kun je vinden waar onze bieren te koop zijn! Let op dat de voorraad Stalen Piepe bieren beperkt is, omdat we brouwen in kleine oplages.


Stalen Piepe Webshop

In onze webshop zijn alle bieren te koop. Het is mogelijk deze te versturen of af te halen in Hardenberg bij een van onze brouwers thuis!

Ga hier direct aan de slag met bestellen.


Andere verkooppunten

Het Kaaskeldertje Hardenberg

Een winkel in het centrum van Hardenberg. Je kunt hier allerlei mooie producten kopen als kaas, noten, chocolade en meer.

Adres: Smederijstraat 2, 7772 VG Hardenberg

De Lutte-Esch Diphoorn

Een boerderijwinkel in het pitoreske Diphorrn. Je kunt hier mooie streekproducten kopen zoals vlees, honing, groent en nog veel meer.

Adres: Diphoorn 22, 7842 TB Diphoorn

Albert Heijn Sleen (Gall & Gall)

Een mooie, uitgebreide Albert Heijn in het centrum van altijd mooie Sleen. Hier koop je in de Gall & Gall vooral lokale bieren, waaronder die van ons!

Adres: Bannerschultestraat 7, 7841 AA Sleen

Het Boerdereitje Schuinesloot

Een boerderijwinkel met lokale delicatessen en producten uit de omgeving in Schuinesloot. Mooie groentes, producten van de rokermolen en nog veel meer.

Adres: Schuineslootweg 142 I, 7777 ST Schuinesloot

Slijterij Benting Coevoren

Deze slijterij, midden in het centrum van Coevorden is een fantastische plaats voor al je alcoholische versnaperingen zoals speciaalbier, wijn, wisky en meer!

Adres: Markt 16 a, 7741 JM Coevorden